Ubehageligheder

Nøgternt anskuet er din fastlåste gældssituation summen af dine negative tanker omkring den. Den består af et hav af hvisser, på grund af'er og fordier.

Gæld er alene et udtryk for, at du skylder penge væk, som du ikke er i stand til at betale. Det du er bange for kan og sandsynligvis vil ramme dig, er reaktionen fra dine kreditorer, som kan medføre: 

Stærkt begrænset likviditet, opsigelse af kreditmuligheder, RKI-registrering, lønindeholdelse, udlæg i dine aktiver, tvangssalg af dine aktiver, inkassobesøg på din adresse, personlig konkurs og meget mere.

Hvis du klikker på "Set fra kreditors side" vil du få klarhed over, hvilke omfattende værktøjer kreditor har til rådighed. Det at ALLE kreditorer har disse muligheder kan hurtigt gøre din situation aldeles uoverskuelig. Vi giver et eksempel som du kan klikke på her: "Set fra debitors side".

Det afgørende i denne situation er, at du indser, at du har rig mulighed for at påvirke situationen i positiv retning. Vi tror på, at løsningen af dit gældsproblem er betinget af en aktiv medvirken af alle problemets berørte parter - baseret på de faktiske forhold og muligheder.
 

Tilføjet til indkøbsvogn!


Gaeld.com ApS | Bernstorffsvej 246,1 | 2920 Charlottenlund
 Mobil: 22 44 74 03 | E-mail: mb@gaeld.com

© Copyright 2023 Gaeld.comApS

© 2024 Gaeld.com ApS — Designed by DAN®