Forudsætningen

At finde en løsning på dit gældsproblem er betinget af at skabe overblik.

Du må vide hvem du skylder, hvor meget du skylder og fremskaffe indtægts- og udgiftsdokumentation. Måske ejer du aktiver, som andre har pant i, nogen har måske kautioneret for dele af din skyld osv.

I dette afsnit OVERBLIK kan du se, præcis hvilke oplysninger og dokumentationer som kræves.

I dette afsnit OVERBLIK kan du se, præcis hvilke oplysninger og dokumentationer som kræves.

Tilblivelsen af dette afsnit er en logisk konsekvens af vort praktiske arbejde med at hjælpe gældsplagede igennem en årrække. Når en gældsramt endelig havde samlet mod til at konsultere os, og vi havde bedt vedkommende om at medtage alle relevante papirer, der ville kunne beskrive og dokumentere situationen, blev disse som regel medbragt i en eller flere plastikposer.

Indholdet af disse var et syndigt rod og oftest tykke bundter af uåbnede rudekuverter med mere eller mindre ubehagelige "nyheder” fra - for længe siden. Det gik op for os, at den største hjælp til at komme i gang,var at få organiseret og systematiseret dette materiale. Dette er der ikke nogen vanskeligheder forbundet med. Det kræver blot en enkel metode kombineret med gå på mod og tid. Det er en metode, som vil påføre dig et ansvarsfuldt stykke arbejde - men vi garanterer dig for, at den tid er givet rigtig godt ud.

gaeld.com kan hjælpe dig med dette arbejde på flere måder - læs mere ved at klikke på - "klient hos os".

En håbløs gældssituation er i virkeligheden ikke andet end det faktum, at du skylder nogen penge væk, som du ikke kan, vil eller tror, du kan betale.

Det første indlysende spørgsmål, du må stille dig selv, er derfor: "Hvem skylder jeg penge?”
 

Tilføjet til indkøbsvogn!


Gaeld.com ApS | Bernstorffsvej 246,1 | 2920 Charlottenlund
 Mobil: 22 44 74 03 | E-mail: mb@gaeld.com

© Copyright 2023 Gaeld.comApS

© 2024 Gaeld.com ApS — Designed by DAN®